
rolada śląska wieprzowa |
|
udko z kaczki pieczone w pomarańczach |
|
kotlet de volaille |
|
karczek pieczony z sosem |
|
kluski śląskie |
|
ciapkapusta |
|
czerwona kapusta |
|
kapusta pekińska |
|
Jokerowy smalec |
rolada śląska wieprzowa |
|
udko z kaczki pieczone w pomarańczach |
|
kotlet de volaille |
|
karczek pieczony z sosem |
|
kluski śląskie |
|
ciapkapusta |
|
czerwona kapusta |
|
kapusta pekińska |
|
Jokerowy smalec |
szaszłyk drobiowy z boczkiem |
|
kotlet de volaille |
|
żeberka wieprzowe w sosie bbq |
|
karczek pieczony z jabłkiem i majerankiem |
|
ziemniaki pieczone z czosnkiem i rozmarynem |
|
pierogi z mięsem gotowane |
|
kapusta zasmażana z boczkiem |
|
Jokerowy smalec |
golonko z kością pieczone w piwie |
|
żeberka wieprzowe w sosie bbq |
|
karczek pieczony z jabłkamii majerankiem |
|
podudzia z kurczakabez kości w pikantnej marynacie z trawą cytrynową |
|
krupniok pieczony w kapuście z boczkiem |
|
pierogi z mięsem gotowane |
|
ziemniaki pieczone z rozmarynem i czosnkiem |
|
bigos |
|
Jokerowy smalec |
Szef kuchni poleca |
|
mini golonko trybowane 100 g |
8,50 zł |
Kita wieprzowa z kością ok. 10 kg.(dla 15-20 osób) |
560 zł |
Zamówienia realizowane z tygodniowym wyprzedzeniem |
|
Przy odbiorze własnym kaucja zwrotna za drewniane korytko |
200 zł |